Alle collectiesJobs
Aangenomen kandidaten toevoegen aan een team
Carmen Blokzijl avatar
Geschreven door Carmen Blokzijl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een kandidaat hebt aangenomen voor een van je vacatures, is het belangrijk om deze persoon toe te voegen aan je team en om te zetten in een teamlid.

Waarom is dit belangrijk?

Onze Teams-functie helpt je inzicht te krijgen in de samenstelling van je team om je hiring criteria voor dit team te onthullen. Nu je iemand hebt aangenomen voor dit team, zal de dynamiek van je team veranderen, en daarom kunnen je hiring criteria ook veranderen.

Door aangenomen kandidaten aan je team toe te voegen, zorg je ervoor dat je criteria voor kandidaten altijd in lijn zijn met de behoeften van je team.

Hoe voeg je een aangenomen kandidaat toe aan je team

Stap 1. Ga naar het profiel van de kandidaat die je hebt aangenomen.

Ga naar het profiel van de kandidaat

Stap 2. 'Hire' en/of voeg de kandidaat toe aan een team

Selecteer de optie 'Hire Applicant' in het actions menu. Dit ziet er alsvolgt uit:

Wanneer je op 'Hire Applicant' klikt, zie je het volgende:

Je kunt ervoor kiezen om de kandidaat aan te nemen, maar niet aan een team toe te voegen door te klikken op Don't add candidate(s) to team, of je kunt in het drop-down menu selecteren aan welk team je de kandidaat wilt toevoegen.

Om je actie definitief te maken, wordt gevraagd om je keuze om deze kandidaat aan je team toe te voegen te bevestigen.

En dat is het! Je aangenomen kandidaat is nu toegevoegd aan je team en een teamlid geworden. 🎉

OF

De job is nog niet gekoppeld aan een team.

Klik op Edit job om de job aan een team te koppelen.

Belangrijk: Als je het team eerst nog moet aanmaken, klik op Teams in het menu en vervolgens op Create a new team.