Alle collectiesInstellingen
Gebruikers en gebruikers toevoegen
Carmen Blokzijl avatar
Geschreven door Carmen Blokzijl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar te vinden

Ga naar Instellingen -> Users.

Een overzicht van huidige gebruikers

Om huidige gebruikers te bewerken of verwijderen, klik dan op de icoontjes rechts van de naam.

Nieuwe gebruikers toevoegen

1. Click in de rechter bovenhoek op add a user.

2. Vul de voornaam, achternaam en email van de nieuwe gebruiker in. Let op: zodra je klikt op Save, wordt er direct een email verstuurd met een uitnodiging.

3. Wijs de nieuwe gebruiker de juiste toegang toe: admin of reviewer.

4. Wijs de nieuwe gebruiker de juiste functie toe. Meer informatie over de verschillende functies zijn in dit artikel te vinden.

5. Klik op Save en de nieuwe gebruiker ontvangt direct een mail met toegang tot het platform!

Vragen? Aarzel niet om een live chat te starten!